Gyvenimas – didžiausias pažinimas

2014-03-29 Giedrius Kita nuomonė

Akimirka, minutė, valanda, kiekviena diena – vis nauji pažinimai, pojūčiai. Leidžiantys pažinti, pajusti gyvenimo tėkmę, artimo žmogaus jausmus, vaiko nuotaikas, varžovo klastą.

Tai vis nauji išgyvenimai dėl netikėtos sėkmės, planuotų rezultatų, neįgyvendintų tikslų ar netekčių. Taip pat kasdieninės informacijos priėmimas, vertinimas, naudingos situacijos išnaudojimas, kuriant savo, savo šeimos ir visuomenės gerovę.

Visa tai gyvenimas. Ilgas ar trumpesnis, prasmingas ar lengvabūdiškas, tačiau neabejotinai jausmingas su sunkaus darbo ir smagaus šėlsmo pojūčiu.

Taip teisingai suprantate. Čia rasite mintis apie žmonių jausmus, asmenines ar profesines savybes jų analizę bei vertinimą. Analizuosime darbo santykių sudėtingus aspektus, siekdami padėti darbuotojams ginti savo teises, analizuodami teisminę praktiką.

Kalbėsime apie šeimą ir šeimos didžiausią turtą – vaikus. Apie mažųjų auklėjimą ir džiaugsmą, kurį patiri matydamas juos išaugančius sveikos visuomenės nariais. Neaplenksime visuomenei daugiau ar mažiau aktualių naujienų, žiūrėsime kaip jos mus veikia.

Pateiksime išgyvenimus, kuriuos kiekvienas patiriame, patyrėme ar dar patirsime ateityje. Ir nebijosime turėti kitą nuomonę apie mus supančią aplinką, kad ir kokia ji būtų priešinga ir nepriimtina didžiajai visuomenės daliai.

Comments are currently closed.


Powered by WordPress. Designed by elogi.
Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Eiti prie įrankių juostos